ACCESS BARS®

Hoe zou het zijn om meningen, oordelen, veroordelen en conclusies los te laten die jou ervan weerhouden de MAGIE te zijn die je werkelijk bent?
Met de energetische therapie genaamd de “Bars”™ ontlaad je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam.
Het geeft je de kans om oude gedachten en niet werkende patronen los te laten waardoor je vrijer in het leven komt te staan.

Hoe zou het zijn om vanuit totale toelating en oordeelloosheid je leven te leven met Gemak, Vreugde en Glorie?
Het ontvangen van de Bars is de eerste stap naar het kunnen ontvangen van alles waar jij naar verlangt in jouw leven.

Access BARS® zijn energiebanen en -punten in en om het hoofd waarin alle gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en overwegingen die je ooit hebt gehad liggen opgeslagen.

Door slechts lichte aanraking van deze punten op het hoofd geef je je lichaam de mogelijkheid om alles wat je belemmert los te laten en ruimte te creëren voor wat jij graag zou willen vanuit jou eigen brandende verlangen.

Dit valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’ van de harde schijf van je computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte opnemen en je energie systeem zwaar en overladen maken.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat fysieke klachten verbeteren, maar ook andere gebieden in je leven kunnen veranderen. Access Bars heeft al duizenden mensen wereldwijd geholpen vele aspecten van het leven te verbeteren zoals onder andere slaap, gezondheid, fysieke klachten, gewicht, angst, stress en nog veel meer.

Elke gedachte, ieder idee, houding, beslissing of overtuiging die je hebt vastgezet vertegenwoordigt de energie en beperkt jouw creatieve, scheppende capaciteit in en op dat gebied. Het is een beperkende geloofsovertuiging waardoor je jezelf en de wereld om je heen te kort doet.

In het ergste geval voel je je alsof je een heerlijke  massage hebt gekregen en in het beste geval verandert je leven ten goede en kun jij bewust zien wat het universum je te bieden heeft.

Wat als het doel van jou leven plezier maken is? En jij hier heel goed in bent?

Laat jezelf een Bars sessie ontvangen en ervaar de rust en ruimte die dit geeft. Je geeft je lichaam en geest de ruimte om zijn/haar zelf genezend vermogen zijn werk te laten doen. Dus bij alle lichamelijk en geestelijke klachten zal deze tool zeer waardevol voor je zijn. We willen immers toch allemaal wel terug naar onze eigen Bron?

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie.

Het pragmatisch werken met deze techniek heeft al heel veel welzijnstherapeuten, coaches etc. wereldwijd opmerkelijke resultaten opgeleverd.

W E T E N S C H A P P E L I J K

Wat gebeurt er cellulair en wetenschappelijk gezien?

Wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Wanneer je je Bars® laat nalopen verlicht dat dit effect zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen, en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen.

Het ontvangen van een Bars® sessie verandert het elektrisch functioneren van de hersens en het lichaam, ten goede.

Wetenschappelijk hersenonderzoek wijst uit dat de hersengolven van beta naar alpha door naar theta bewegen, de staat van diepe ontspanning, vlak voor de slaapfase: delta.

Dit staat toe om toegang te krijgen tot de gedragspatronen, vastgezette geloofsovertuigingen en meningen die je huidige leven bepalen.