REVIEWS

Petra | “Door mijn gesprekken met Huguette heb ik me enorm kunnen ontwikkelen. Zij kan goed luisteren en analyseren en weet dan snel tot de kern door te dringen. Ik dacht dat ik mezelf al goed kende maar er kwamen dingen naar boven die tot heel nieuwe inzichten leidden. Dat heeft me veel opgeleverd. Ik heb er alle dagen plezier van!” Huguette jij hebt mij top begeleidt, had ik het maar jaren eerder gedaan!

Inge | Lieve Huguette, mag ik jou bedanken? gewoon omdat ik dat graag wil, omdat ik het zo voel, niet een klein beetje, maar heel veel! Liefs Inge

Chantal |”In mijn gesprekken met Huguette kwam snel en heel duidelijk naar voren hoe ik mijn doelstellingen om een positieve manier in kan passen in het bedrijf waar ik werk. Zij kent het werken in een gezondheidsinstelling heel goed en doorziet de dingen, razendsnel, waar ik mee worstel. Zij laat mij steeds de achterkant van mijn handelen zien.” Bedankt Huguette!

Ria |”Ik heb weer plezier in mijn werk en dat merk ik elke dag zelf maar ook aan mijn medewerkers.” Super bedankt Huguette!

Pia | “Ander gedrag maakt mij een betere manager”.
“Het lukte mij maar niet om mijn team vooruit te krijgen. Hierdoor was iedereen ontevreden, ook ik. Ik dacht erover om een andere baan te zoeken totdat ik getipt werd over Huguette. Zij heeft me heel duidelijk laten zien wat het team mij wilde zeggen. Waarom het niet liep en wat ik hier zelf aan kon doen. Ik ben nog steeds onder de indruk van het inzicht dat hoe ik vandaag de dag dingen aanpak een gevolg is van gebeurtenissen in mijn jeugd. Nu ik dat weet, kan ik ook kiezen voor ander gedrag en dat maakt mij een betere manager.” Super bedankt Huguette!

Hans | “Ik hoefde het niet allemaal alleen te doen” Huguette kan uitstekend doorvragen en spiegelen! Huguette alles wat je schrijft op je website klopt! Ik heb het nu zelf ervaren. Met betrekkelijke kleine veranderingen heb ik mijn leven weer in Balans! Ik zou iedereen een coach als Huguette gunnen.