MIJN MISSIE | VISIE | PASSIE

MISSIE

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te benaderen, te motiveren en te inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Vooral preventief te werken om mensen o.a. uit de burn-out te houden. Ieder mens verdient, goede lichamelijke en geestelijke gezondheid, mildheid, vriendelijkheid en respect.

Mijn kracht ligt in het motiveren, enthousiasmeren, het aanleren van nieuwe vaardigheden doorbreken van patronen en deze te verankeren. Dit alles ook met humor in een inspirerende natuurlijke omgeving.

“Als je blijft staren naar de plek waar de zon onderging, zal je hem nooit zien opgaan”

VISIE

Als iedereen een goed en veilig gevoel heeft en zijn kracht kent, resulteert dat in betere prestaties.

Ik ga ervan uit dat iedereen zijn eigen antwoord heeft, ook al ziet men dat zelf, op dat moment niet. In het proces naar het vinden van eigen antwoorden en oplossingen kan ik mensen begeleiden en ondersteunen in het (her)ontdekken van hun eigen kracht en (keuze)mogelijkheden, zodat onbenutte kansen gebruikt gaan worden. Dit biedt nieuwe perspectieven voor de toekomst.

Ik ambieer het begeleiden van mensen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling door middel van oplossings- en resultaatgerichte coaching op zowel privé- en zakelijk gebied. Ik help je efficiënt, doeltreffend en menselijk.

Als je (preventief) investeert in vitaliteit leidt dat steevast tot meer productiviteit en dus een hoger rendement. Ik zie vitaliteit als dé onderscheidende factor. Ik ben ervan overtuigd dat gezonde, energieke, blije en betrokken mensen meer plezier beleven en zo een meer positieve bijdrage kunnen leveren aan hun privé als zakelijk.

“Alles wat aandacht krijgt, groeit”                                 

PASSIE

Mensen, in wie ze zijn en wat hen beweegt (“je bent wie je bent, je kan wat je kan en je bent O.K”) dat ligt ten grondslag aan mijn drijfveer en passie voor het coachen. Al wandelend in de natuur verbetert de vitaliteit. Ik geniet ervan om te zien dat met betrekkelijk kleine veranderingen mensen zich beter en vitaler voelen. “Je voelt het direct, energieke en vitale mensen maken het verschil”

Maris Vita Coaching brengt mensen en organisaties blijvend in beweging!

“Ik geloof in de kracht van mensen. Mensen in hun kracht zetten is mijn passie”